Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !

Доставка

Доставка на поръчки направени през електронния магазин на "Мебели Краси" ЕООД

Поръчките се обработват в делнични дни от 9.30 до 17.30 часа.

Поръчки направени след 17.30 ч се обработват на следващия работен ден.

След получаване на поръчката от www.mebelikrasi.bg се извършва проверка на посочения телефон за валидността й чрез потвърждаване на поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.

Поръчаната стока се доставя на посочения адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката. При избрана опция за плащане по банков път, стоката и обявената цена за транспортни разходи се заплащат предварително.

Поръчаната от клиента стока се доставя до 24 часа или на следващия работен ден за София. За всяка друга точка на България за 2 до 3 работни дни. При плащане по банков път, тези срокове влизат в сила след заверяване на оказаната договорна сума по сметка на "Мебели Краси" ЕООД.

Доставката е до посочения от клиента адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

За допълнителни въпроси: тел. 0898 78 79 37 делнични дни

За Нас

Мебели Краси ЕООД се отличава с висок професионализъм, новаторство, уважение към клиента, качество на предлаганите продукти, разумни цени. Ние изпълняваме и нестандартни поръчки за кухни и корпусна мебел по проект на клиента. Можете да се доверите на нашата ...

още

фирмен магазин

  • София, кв. Борово бул. Стефан Тошев № 9
  • София, кв. Борово бул. Стефан Тошев № 9

фирмен магазин

  • София, кв. Гео Милев SKY CITY MALL
  • София, кв. Гео Милев SKY CITY MALL

Контакти

  • Офис: 0898 787 937
  • Транспорт: 0896 783 102
  • Транспорт: 0896 783 101

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител