Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !
Гардероб Ава 2 >>

Гардероб Ава 1 - Гардероби, Ава 1

Цена: 149,00лв.
Цената е за 1 брой с начислен ДДС

Код на продукта : Ава 1
Наличност : В наличност

Възможни опции

*Цвят врати:

*Цвят корпус:

Количество :
Гардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bgГардероб Ава 1 Мебели Краси от www.mebelikrasi.bg

Гардероб Ава 1

Еднокрилен гардероб Ава 1 от серия Ава се изработва от широка гама цветови схеми - 3 цвята корпус и 5 цвята на вратичките. Вътрешното му разпределение е лост за дрехи и рафт.
Постформинг врати с плавно затваряне и регулируеми крачета.
Материал: 16мм ПДЧ, кант 0,5мм
Бърза доставка до 10 дни

РазмериДълбочинаШиринаВисочина
Вариант 1500 мм390 мм1850 мм


Произведено в България

Мебелите могат да бъдат доставени до адрес удобен за Вас. Цена за доставка до адрес от наш специализиран транспорт е 40лв. за територията на гр. София. Цена за качване на един етаж 5лв. допълнително. Доставки извършваме и с куриерски фирми. Препоръчителни за доставки на пале са ЕКСПРЕСО, спредна доставка до адрес в цялата страна е 45,00лв. за едно евро пале. По-големи размери или тежки мебели се договарят допълнително, моля свържете се с наш сътрудник.

За Нас

Мебели Краси ЕООД се отличава с висок професионализъм, новаторство, уважение към клиента, качество на предлаганите продукти, разумни цени. Ние изпълняваме и нестандартни поръчки за кухни и корпусна мебел по проект на клиента. Можете да се доверите на нашата ...

още

фирмен магазин

  • София, кв. Борово бул. Стефан Тошев № 9
  • София, кв. Борово бул. Стефан Тошев № 9

фирмен магазин

  • София, кв. Гео Милев SKY CITY MALL
  • София, кв. Гео Милев SKY CITY MALL

Контакти

  • Офис: 0898 787 937
  • Транспорт: 0896 783 102
  • Транспорт: 0896 783 101

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител