Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !

Претапициране на Мебели

Чрез формата можете да направите заявка за оглед на вашата стара мека мебел скъсана или захабена гарнитура, диван, фотьойл или канапе и ще станат като нови. Моля, имайте в предвид, заявката за оглед се заплаща когато наш служител Ви посети на място. Цена за оглед 20,00лв.

ЗАЯВКА ЗА ПРЕТАПИЦИРАНЕ НА МЕБЕЛИ

Вашето име


Телефон:


Населено място:


Адрес:


Календар/ удобна за Вас дата:


Коментар, моля въведете удобно за вас време за оглед на адрес:


Фирма:


E-Mail:


Въведете кода в полето по-долу:
Харесвате своята стара мека мебел скъсана или захабена, повредени механизми, издънени седалки и прочие, не е задължително да мислите веднага за нова мебел. Ние предлагаме друго решение да ремонтираме и/или претапицираме вашия диван, фотьойл или канапе и ще станат като нови. Реставрацията на мебели не търпи небрежност и липса на разбиране. Няма никакъв смисъл от това да се смени само дамаската на дадена мебел без да е огледана внимателно и да се прецени от какъв ремонт има нужда. Това няма как да се разбере ако мебелите не се развалят до основата. Трябва да се прегледа корпусът-дървото макар и здрав на пръв поглед, често има нужда от стягане на сглобки, смяна на елементи и др. Задължително е да се преопънат или сменят коланите в основата. Ластичните ремъци и пружите със сигурност са изгубили част от своите еластични свойства.

Пълно преобразяване на гарнитура.Кресло подготвено за претапициране.

При всички стари мебели най-износени и нуждаещи се от ремонт са местата за сядане, тъй като те поемат най-големи натоварвания. Когато седалките са от дунапрен е добре да се огледа и прецени дали не е загубил своите качества, като еластичност, плътност и др. или трябва да се замени. При дивани и фотьойли с пружини системи почти винаги се налага някакъв ремонт. Дори и пружината да е здрава винаги трябва да се сменя материала който е върху нея. В повечето случаи материала е нарушен или “изяден” от пружината. При пружините вследствие на употребата самата пружина е “омеква” и трябва да се смени или ремонтира за да се възстанови твърдостта и еластичността на седалката. Всичко това може да се извърши качествено само от тапицер с голям опит при нас Мебели Краси!

 •     Претапициране на мека мебел
 •     Претапициране на врати
 •     Реставрация на мебели, гарнитури, канапета, фотьоили и табуретка
 •     Претапициране на сепарета за ресторанти и заведения
 •     Всякакви други тапицерски услуги
   

Работи с висококачествени материали - дунапрен, пружина, еко кожи и естествена кожа.
Ние държим клиента да бъде добре обслужен, с високо качество и спазваме срока на изпълнение.
Фирмата предлага транспорт от място на клиента преди и след изпълнение на поръчката.

За Нас

Мебели Краси ЕООД се отличава с висок професионализъм, новаторство, уважение към клиента, качество на предлаганите продукти, разумни цени. Ние изпълняваме и нестандартни поръчки за кухни и корпусна мебел по проект на клиента. Можете да се доверите на нашата ...

още

фирмен магазин

 • София, кв. Борово бул. Стефан Тошев № 9
 • София, кв. Борово бул. Стефан Тошев № 9

фирмен магазин

 • София, кв. Гео Милев SKY CITY MALL
 • София, кв. Гео Милев SKY CITY MALL

Контакти

 • Офис: 0898 787 937
 • Транспорт: 0896 783 102
 • Транспорт: 0896 783 101

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител