Моите покупки

0 продукт/а - 0,00лв.
Вашата Количка е празна !

За нас

Мебели Краси ЕООД се отличава с висок професионализъм, новаторство, уважение към клиента, качество на предлаганите продукти, разумни цени.

Ние изпълняваме и нестандартни поръчки за кухни и корпусна мебел по проект на клиента. Можете да се доверите на нашата надежност, стабилност и индивидуален подход към всеки клиент. Фирмата предлага обзавеждане за хотели, офиси, административни сгради и др. Наш проект и изработка е и една от залите на SIN CITY.

Компанията се занимава и с реставрация и претапициране на мека мебел.

В желанието си да правим всеки наш клиент щастлив, ние се развиваме постоянно, създаваме нови модели по собствен дизайн като се стремим към максимално удобство и уют. Заедно можем да създадем Вашият спокоен и приветлив дом. За търговци фирмата предлага отлични условия за взаимно сътрудничество. Ще се радваме във Ваше лице да намерим нашите нови партньори!

За Нас

Мебели Краси ЕООД се отличава с висок професионализъм, новаторство, уважение към клиента, качество на предлаганите продукти, разумни цени. Ние изпълняваме и нестандартни поръчки за кухни и корпусна мебел по проект на клиента. Можете да се доверите на нашата ...

още

фирмен магазин

  • София, кв. Борово бул. Стефан Тошев № 9
  • София, кв. Борово бул. Стефан Тошев № 9

фирмен магазин

  • София, кв. Гео Милев SKY CITY MALL
  • София, кв. Гео Милев SKY CITY MALL

Контакти

  • Офис: 0898 787 937
  • Транспорт: 0896 783 102
  • Транспорт: 0896 783 101

Нов клиент

Създаване на профил

Регистрацията носи редица предимства, като ви дава възможност да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от персонализирано съдържание, достъпно само за регистрираните ни потребители.

Продължи

Регистриран потребител